Redescobreix lo teu!

Sou un col·lectiu?  Voleu conèixer el nostre projecte a Bovera? Acompanyeu-nos!

Tradicionalment, la comarca de les Garrigues ha estat considerada una de les més deprimides de Catalunya, però malgrat aquesta creença nosaltres pensem que té un gran potencial. És per això que intentem, juntament amb l’esforç del seus habitants, restituir-li el valor que sens dubte té en tots els seus vessants, cultural, turístic, paisatgístic, ecològic, etnològic o patrimonial, entre d’altres.

Per què us necessitem?

Com a col·lectiu local que sou, coneixedors i divulgadors del patrimoni natural i cultural del vostre territori, ens sembla molt interessant fer-vos partícips del nostre projecte per tal que en feu difusió entre d’altres grups i d’aquesta manera contribuïu a un dels nostres objectius estructurals: dinamitzar la comarca.

Que farem?

Visitareu la nostra finca i els seus encontorns, on us guiarem a través del nostre projecte. Veureu com, de manera transversal, s’hi integren elements d’educació ambiental sobre els beneficis del bosc mediterrani, les basses per a amfibis i altra fauna salvatge, la recuperació de valors patrimonials de la zona, la reintroducció de la tortuga mediterrània a la nostra reserva de fauna i la producció agrària sostenible de les nostres oliveres centenàries.

Us animeu a venir?